Jídelníček 19. 4. 2021 – 25. 4. 2021

Pondělí 19. 4. 2021
Polévka:Uzená3,9
1:Cmunda po kaplicku1,3
2:Kuřecí nudličky po indicku, dušená rýže1,6
3:Čočka se sojovou smetanou, 2 vejce, okurka3,6
Úterý 20. 4. 2021
Polévka:Hovězí vývar s těstovinou1,3,9
1:Hamburská kýta na smetaně, houskový knedlík1,3,7,9
2:Kynuté buchty s povidly, bílá káva1,3,7
3:Brokolicový nákyp, brambor, máslo3,7
Středa 21. 4. 2021
Polévka:S vaječnou jíškou1,3,7,9
1:Žebírko na žampionech, rýže1
2:Zapečené těstoviny, okurka1,3,7
3:Palačinky se zavařeninou1,3,7
Čtvrtek 22. 4. 2021
Polévka:Pórková1,3,7
1:Smažená skotská vejce, salát z červené řepy1,3,7
2:Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže1
3:Zelené fazolky restované na česneku, 2 vejce3,7
Pátek 23. 4. 2021
Polévka:Kuřecí vývar s kuskusem3,9
1:Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí, cibulka1,3,7
2:Žemlovka1,3,7
3:Bramborové šišky se strouhankou1,3,7
Sobota 24. 4. 2021
Polévka:Praženka s bramborem1,3,7,9
1:Vepřové kostky na pórku, kynutý knedlík1,3,7
Neděle 25. 4. 2021
Polévka:Hrachová1
1:Vepřenky s cibulí, brambor, kompot1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693