Jídelníček 17. 2. 2020 – 23. 2. 2020
Pondělí 17. 2. 2020 | ||
---|---|---|
Polévka: | Uzená s bramborem | 3,9 |
1: | Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka, chléb | 1 |
2: | Kuřecí nudličky,sýrová omáčka s nivou, těstovina | 1,7 |
3: | Širové nudle s mákem | 1,3,7 |
Úterý 18. 2. 2020 | ||
Polévka: | Šumavská bramboračka | 1,9 |
1: | Masová směs po čínsku, dušená rýže | 1,3 |
2: | Povidlové knedlíky s tvarohem, máslo | 1,3,7 |
3: | Mrkvový perkelt, sýr, brambor | 3 |
Středa 19. 2. 2020 | ||
Polévka: | Masový vývar s těstovinou | 1,3,9 |
1: | Svíčková na smetaně, houskový knedlík | 1,3,9 |
2: | Klatovská placička, brambor, kompot | 1,3,7 |
3: | Houbový kuba, kompot | |
Čtvrtek 20. 2. 2020 | ||
Polévka: | S praženou krupicí, zeleninou a vejci | 1,3,7,9 |
1: | Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí, cibulka | 1,3,7 |
2: | Bramborový guláš s uzeninou, chléb | 1 |
3: | Květákový mozeček, brambor, máslo | 1,7 |
Pátek 21. 2. 2020 | ||
Polévka: | Hovězí vývar s tarhoňou | 1,3,9 |
1: | Pečená krkovice, bramborový knedlík, špenát | 1,3,7 |
2: | Tvarohový nákyp s rozinkami | 1,3,7 |
3: | Pražské poupě, brambor, máslo | 1,7 |
Sobota 22. 2. 2020 | ||
Polévka: | Jemná ragů | 1,9 |
1: | Sekaná pečeně, brambor, okurka | 1,3,7 |
Neděle 23. 2. 2020 | ||
Polévka: | Masový vývar s nočky | 1,3,9 |
1: | Vepřová játra na cibulce, kynutý knedlík | 1,3,7 |
Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.
Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši
Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194
Stravovací úsek 376 526 693