Jídelníček 9. 3. 2020 – 15. 3. 2020

Pondělí 9. 3. 2020
Polévka:S pohankovými nočky1,3,7,9
1:Zapečené těstoviny, salát z čínského zelí1,3,7
2:Čevabčiči, brambor, salát1,3,7
3:Penne těstoviny s vepř.masem, rajčata, sýr1,7
Úterý 10. 3. 2020
Polévka:Kyselka1,3,7
1:Vepř. žebírko, zapečené smetanové brambory1,7
2:Lívance se skořicí, máslo1,3,7
3:Brokolice vařená v páře, brambor, máslo7
Středa 11. 3. 2020
Polévka:Uzená s rýží3,9
1:Uzená krkovice, hlávkové zelí, houskový knedlík1,3,7
2:Drůbeží játra na cibulce, rýže1
3:Zeleninové lassagně1,7
Čtvrtek 12. 3. 2020
Polévka:Frankfurtská1
1:Žebírko v bramboráku, dušená zelenina1,3,7
2:Zelené fazolky na smetaně, 2 vejce, brambor1,3,7
3:Cuketový guláš s kuřecím masem,chléb1
Pátek 13. 3. 2020
Polévka:S vaječnou jíškou1,3,7,9
1:Soukenický řízek, brambor, okurka1,3,7
2:Kynutý jablečný závin, bílá káva1,3,7
3:Farmářské fazole, bandůr1
Sobota 14. 3. 2020
Polévka:Čočková1
1:Uzené kuřecí stehno, šťouchané brambory7
Neděle 15. 3. 2020
Polévka:Kapustová s bramborem3,9
1:Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík1,3,7,9

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693