Jídelníček 6. 4. 2020 – 12. 4. 2020

Pondělí 6. 4. 2020
Polévka:S vaječnou jíškou1,3,7,9
1:Drůbeží rizoto, sýr, salát z čínského zelí a ředkviček7
2:Studentský řízek, brambor, salát1,3,7
3:Krupicová kaše se skořicí, máslem a kakaem1,3,7
Úterý 7. 4. 2020
Polévka:Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi1,3,7,9
1:Vepřové maso, dušená kapusta, houskový knedlík1,3,7
2:Domácí buchty s mákem, bílá káva1,3,7
3:Hlívové karbanátky, brambor, máslo1,3,7
Středa 8. 4. 2020
Polévka:Čočková s uzeninou1,7
1:Domácí sekaná, bramborová kaše, kompot1,3,7
2:Vepřová plec na smetaně, halušky1,3,7
3:Nudle s kuřecím masem, brokolice, sýr1,7
Čtvrtek 9. 4. 2020
Polévka:Masový vývar se špaldovou krupicí3,9
1:Vepřový plátek na houbách, dušená rýže1
2:Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Špenátové lassagně1,3,7
Pátek 10. 4. 2020
Polévka:Bramboračka1,3,7,9
1:Květákový mozeček, brambor, máslo1,7
Sobota 11. 4. 2020
Polévka:Hovězí vývar s kapáním1,3,7,9
1:Maso na způsob španělského ptáčka, dušená rýže1,3
Neděle 12. 4. 2020
Polévka:Drůbková1,3,9
1:Vepřo-knedlo-zelo1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693