Jídelníček 30. 3. 2020 – 5. 4. 2020

Pondělí 30. 3. 2020
Polévka:Drůbeží vývar s kapáním1,3,7,9
1:Hovězí vařené, rajská omáčka, těstovina1,3
2:Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Škubánky s tvarohem, cukr, máslo1,7
Úterý 31. 3. 2020
Polévka:Zelnice1
1:Francouzské brambory, okurka1,3,7
2:Povidlové taštičky z brambor. těsta, syp. perníkem1,3,7
3:Těstovinový salát s tuňákem1,3
Středa 1. 4. 2020
Polévka:Masový vývar s krupicí a vejci1,3,9
1:Vepřové maso v mrkvi, brambor1,7
2:Masové nudličky na indický způsob, rýže1,6
3:Slaný pórkový koláč se šunkou a sýrem1,3,7
Čtvrtek 2. 4. 2020
Polévka:S játrovou zavářkou1,3,9
1:Pečená krkovice, dušený špenát, houskový knedlík1,3,7
2:Mexické fazole, klobása, bandůr1
3:Zeleninové rizoto s červenou řepou, sýr7
Pátek 3. 4. 2020
Polévka:Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
1:Smažený vepřový řízek, bramborový salát1,3,7,9
2:Makovec, kakao1,3,7
3:Přírodní plátek, brambor1
Sobota 4. 4. 2020
Polévka:Bramborová1,3,7,9
1:Míchané těstoviny s vepř. masem, salát z řepy1,3
Neděle 5. 4. 2020
Polévka:Masový vývar s kuskusem3,9
1:Kuře na paprice, kynutý knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693