Jídelníček 3. 8. 2020 – 9. 8. 2020

Pondělí 3. 8. 2020
Polévka:Masový vývar s krupicí a vejci1,3,9
1:Segedínský guláš, houskový knedlík1,3,7
2:Smažené bramboráky1,3
3:Šneci z listového těsta1,3,7
Úterý 4. 8. 2020
Polévka:S vaječnou jíškou1,3,7,9
1:Francouzské brambory, salát z červené řepy1,3,7
2:Bavorské smažené vdolečky, zavařenina, tvaroh1,3,7
3:Cuketové placičky, brambor, bylinkový dip3,7
Středa 5. 8. 2020
Polévka:Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi1,3,7,9
1:Kuře a-la bažant, dušená rýže1
2:Sýrosalámové ražniči, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Vepřový plátek, brambor, smetanová omáčka z lišek1,7
Čtvrtek 6. 8. 2020
Polévka:Hovězí vývar s tarhoňou1,3,9
1:Pečená krkovice, hlávkové zelí, chlupatý knedlík1,3
2:Vepřové nudličky v sýrové omáčce s nivou, penne těstoviny1,7
3:Kuřecí stehno na zelených fazolkách1,7
Pátek 7. 8. 2020
Polévka:Mrkvový krém1,7
1:Smažený vepřový řízek, brambor, okurkový salát1,3,7
2:Višňová bublanina z třeného těsta1,3,7
3:Zapečené brambory s brokolicí, salát7
Sobota 8. 8. 2020
Polévka:Frankfurtská1
1:Drůbeží játra na cibulce, rýže1
Neděle 9. 8. 2020
Polévka:Hovězí vývar se zeleninou a kuskusem3,9
1:Vepřová plec na paprice, houskový knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693