Jídelníček 24. 2. 2020 – 1. 3. 2020

Pondělí 24. 2. 2020
Polévka:Česnečka s bramborem3,7
1:Segedínský guláš, houskový knedlík1,3,7
2:Halušky se slaninou a sýrem1,3,7
3:Francouzský slaný koláč1,3,7
Úterý 25. 2. 2020
Polévka:Květáková1,3,7
1:Pečená krkovice po selsku, brambor,okurka1
2:Bavorské koblížky se zavařeninou a šleh. tvarohem1,3,7
3:Masové nudličky po orientálsku,rýže6,7
Středa 26. 2. 2020
Polévka:Hrachová1
1:Koprová omáčka, vejce, kynutý knedlík1,3,7
2:Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Těstovinový salát, bandůr1,7
Čtvrtek 27. 2. 2020
Polévka:Kuřecí vývar s tarhoňou1,3,9
1:Vepřové kostky na pórku, dušená rýže1
2:Kynutý bramborák, podmáslí1,3,7
3:Zapečené brambory s list. smetanovým špenátem1,3,7
Pátek 28. 2. 2020
Polévka:Zeleninová s vejci1,3,7,9
1:Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše1,3,7
2:Kynuté povidlové buchty, kakao1,3,7
3:Masové kuličky na bulguru, sýr1,7
Sobota 29. 2. 2020
Polévka:Fazolová1
1:Vepřová plec na houbách, těstovina1
Neděle 1. 3. 2020
Polévka:Hovězí vývar s kapáním1,3,7,9
1:Záhorácký závitek, bramborový knedlík1,3

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693