Jídelníček 20. 7. 2020 – 26. 7. 2020

Pondělí 20. 7. 2020
Polévka:Masový vývar s těstovinovou rýží1,3,9
1:Uzené maso, bramborová kaše, kompot1,3,7
2:Koprová omáčka, 2 vejce, brambor1,3,7
3:Zapečená brokolice se šunkou a sýrem, brambor1,7
Úterý 21. 7. 2020
Polévka:Kuřecí vývar s kapáním1,3,7,9
1:Plněný paprikový lusk, rajská, houskový knedlík1,3,7
2:Kynutý makový závin, kakao1,3,7
3:Nudle s kuřecím masem, žampiony a smetanou1,3,7
Středa 22. 7. 2020
Polévka:Fazolová1
1:Zapečené těstoviny, mrkvový salát1,3,7
2:Studentský řízek, brambor, mrkvový salát1,3,7
3:Slaný koláč se špenátem a smetanou1,3,7
Čtvrtek 23. 7. 2020
Polévka:S játrovou zavářkou1,3,9
1:Pražská pečeně, dušená rýže1,3
2:Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Krupicová kaše se skořicí, máslem a kakaem1,3,7
Pátek 24. 7. 2020
Polévka:Kyselka1,3,7
1:Smažený kuřecí řízek, brambor, ledový salát1,3,7
2:Domácí perník, bílá káva1,3,7
3:Přírodní kuřecí plátek, brambor, ledový salát1
Sobota 25. 7. 2020
Polévka:Česnečka3,9
1:Bramborový guláš, chléb1
Neděle 26. 7. 2020
Polévka:Hovězí vývar s domácím strouháním1,3,7,9
1:Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík1,3,7,9

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693