Jídelníček 20. 4. 2020 – 26. 4. 2020

Pondělí 20. 4. 2020
Polévka:Praženka s bramborem1,3,7,9
1:Ďábelská směs, špagety, sýr1,7
2:Smažené bramboráky1,3
3:Dušená karotka na másle, brambor1,7
Úterý 21. 4. 2020
Polévka:Slepičí vývar s tarhoňou1,3,9
1:Hamburská kýta na smetaně, kynutý knedlík1,3,7,9
2:Pečené kynuté vdolky sypané tvarohem, zavařenina1,3,7
3:Smetanové rohlíčky s jarní cibulkou1,3,7
Středa 22. 4. 2020
Polévka:Kyselka1,3,7
1:Štěpánská pečeně, dušená rýže1,3
2:Sýrosalámové ražniči, brambor, tatarská omáčka1,3,7
3:Bramborové placky sypané mákem, podmáslí1,3,7
Čtvrtek 23. 4. 2020
Polévka:Pórková1,3,7
1:Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí, cibulka1,3,7
2:Klatovská placička, brambor, kompot1,3,7
3:Kuřecí steak, zeleninový salát1
Pátek 24. 4. 2020
Polévka:Hovězí vývar s těstovinou1,3,9
1:Přírodní žebírko, bramborová kaše1,3,7,9
2:Bublanina z třeného těsta s ovocem, kakao1,3,7
3:Čočka se sojovou smetanou, 2 vejce, okurka3,6
Sobota 25. 4. 2020
Polévka:Rajčatová se špeclemi1,3
1:Vepřová játra na cibulce, brambor1
Neděle 26. 4. 2020
Polévka:Masový vývar s bulgurem a zeleninou3,9
1:Segedínský guláš, houskový knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693