Jídelníček 18. 5. 2020 – 24. 5. 2020

Pondělí 18. 5. 2020
Polévka:Ovarová
1:Jaternicový prejt, brambor, zelný salát1,7
2:Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka7
3:Květákový nákyp, brambor, máslo3,7
Úterý 19. 5. 2020
Polévka:Pórkový krém1,7
1:Dietní párek, hrachová kaše, okurka, chléb1
2:Lívanečky se skořicí a máslem1,3,7
3:Zapečené brambory s červenou řepou a sojovou smetanou6
Středa 20. 5. 2020
Polévka:Hovězí vývar s tarhoňou1,3,9
1:Španělský ptáček, kynutý knedlík1,3,7
2:Drůbeží játra na slanině, dušená rýže1
3:Šátečky z listového těsta plněné tvarohem1,3,7
Čtvrtek 21. 5. 2020
Polévka:Valašská kyselica1,3,7
1:Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot1,3,7
2:Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, penne těstoviny1,7
3:Zeleninové lassagně1,7
Pátek 22. 5. 2020
Polévka:Slepičí vývar s nudlemi1,3,9
1:Vepřové žebírko v bramboráku, dušená zelenina1,3,7,9
2:Tvarohový nákyp s rozinkami1,3,7
3:Fazole ala corn carne, bandůr1
Sobota 23. 5. 2020
Polévka:Kapustová s rýží3,9
1:Plněný zelný list, brambor1,3,7
Neděle 24. 5. 2020
Polévka:Hovězí vývar s těstovinou1,3,9
1:Uzená krkovice, kysané zelí, houskový knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693