Jídelníček 17. 8. 2020 – 23. 8. 2020

Pondělí 17. 8. 2020
Polévka:Hovězí vývar s domácím strouháním1,3,7,9
1:Pečené vepřové maso, dušená karotka, brambor1,7
2:Pizza se šunkou, žampiony a sýrem1,3,7
3:Kuřecí kostky s restovanou zeleninou, těstoviny1
Úterý 18. 8. 2020
Polévka:Květáková1,3,7
1:Hovězí guláš, kynutý knedlík1,3,7
2:Pečené kynuté vdolky sypané tvarohem, zavařenina1,3,7
3:Zapečené rybí filé, brambor, máslo1,3,7
Středa 19. 8. 2020
Polévka:Masový vývar s bulgurem a zeleninou3,9
1:Žebírko v bramboráku, dušená zelenina1,3,7
2:Bramborové placky sypané mákem, podmáslí1,3,7
3:Těstoviny se smetanovo-špenátovou omáčkou1,7
Čtvrtek 20. 8. 2020
Polévka:Dršťková1
1:rizoto z vepřového masa, sýr, okurkový salát7
2:Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka1,3
3:Smetanové rohlíčky plněné nivou1,3,7
Pátek 21. 8. 2020
Polévka:Hovězí vývar s játrovou zavářkou1,3,9
1:Vepřová pečeně po selsku, bramborový knedlík, špenát1,3,7
2:Kynutý švestkový koláč, bílá káva1,3,7
3:Přírodní vepřový plátek, kedlubnové zelí, brambor1,7
Sobota 22. 8. 2020
Polévka:Zeleninová s bramborem1,3,7,9
1:Míchané těstoviny s vepřovým masem a zeleninou, kompot1,9
Neděle 23. 8. 2020
Polévka:Kuřecí vývar s nudlemi1,3,9
1:Domažlické ragú, kynutý knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693