Jídelníček 17. 2. 2020 – 23. 2. 2020

Pondělí 17. 2. 2020
Polévka:Uzená s bramborem3,9
1:Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka, chléb1
2:Kuřecí nudličky,sýrová omáčka s nivou, těstovina1,7
3:Širové nudle s mákem1,3,7
Úterý 18. 2. 2020
Polévka:Šumavská bramboračka1,9
1:Masová směs po čínsku, dušená rýže1,3
2:Povidlové knedlíky s tvarohem, máslo1,3,7
3:Mrkvový perkelt, sýr, brambor3
Středa 19. 2. 2020
Polévka:Masový vývar s těstovinou1,3,9
1:Svíčková na smetaně, houskový knedlík1,3,9
2:Klatovská placička, brambor, kompot1,3,7
3:Houbový kuba, kompot
Čtvrtek 20. 2. 2020
Polévka:S praženou krupicí, zeleninou a vejci1,3,7,9
1:Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí, cibulka1,3,7
2:Bramborový guláš s uzeninou, chléb1
3:Květákový mozeček, brambor, máslo1,7
Pátek 21. 2. 2020
Polévka:Hovězí vývar s tarhoňou1,3,9
1:Pečená krkovice, bramborový knedlík, špenát1,3,7
2:Tvarohový nákyp s rozinkami1,3,7
3:Pražské poupě, brambor, máslo1,7
Sobota 22. 2. 2020
Polévka:Jemná ragů1,9
1:Sekaná pečeně, brambor, okurka1,3,7
Neděle 23. 2. 2020
Polévka:Masový vývar s nočky1,3,9
1:Vepřová játra na cibulce, kynutý knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693