Jídelníček 16. 3. 2020 – 22. 3. 2020

Pondělí 16. 3. 2020
Polévka:Hráškový krém1,7
1:Cmunda po kaplicku1,3
2:Buřty na černém pivě, bandůr1
3:Karbanátky z řepy, mrkve a vloček, brambor3,7
Úterý 17. 3. 2020
Polévka:Zabijačková
1:Košický plátek, dušená rýže1
2:Bramborové šišky s mákem, máslo1,3,7
3:Vepř. kostky na zelenině, bramborová kaše1,7
Středa 18. 3. 2020
Polévka:Dršťková1
1:Boloňské špagety, sýr1,7
2:Salám v těstíčku, brambor, kompot1,3,7
3:Palačinky se švestkovou omáčkou1,3,7
Čtvrtek 19. 3. 2020
Polévka:Masový vývar s těstovinou1,3,9
1:Hovězí guláš, houskový knedlík1,3,7
2:Smažené krokety, kefír1,3,7
3:Dušená mrkvička na másle, brambor1,7
Pátek 20. 3. 2020
Polévka:Zeleninová1,3,7,9
1:Pečené kuřecí stehno, brambor, kompot1
2:Perník se zavařeninou, kakao1,3,7
3:Masové sóté, dušená rýže1
Sobota 21. 3. 2020
Polévka:S drožďovými knedlíčky1,3,7,9
1:Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka, chléb1
Neděle 22. 3. 2020
Polévka:Se strouháním1,3,9
1:Jaternicový prejt, brambor, zelný salát1,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693