Jídelníček 13. 4. 2020 – 19. 4. 2020

Pondělí 13. 4. 2020
Polévka:Jarní zeleninová1,3,7,9
1:Velikonoční nádivka s masem, brambor, zelný salát1,3,7
Úterý 14. 4. 2020
Polévka:Vývar z uzeného masa s rýží a hráškem3,9
1:Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka, chléb1
2:Kynuté povidlové knedlíky s tvarohem, máslo1,3,7
3:Špagety aglio-olio, sýr1,7
Středa 15. 4. 2020
Polévka:Slepičí vývar s těstovinou1,3,9
1:Guláš "Prazdroj", špekové knedlíky1,3,7
2:Masová haše, brambor, kompot1,7
3:Zapečená brokolice se šunkou a sýrem, brambor1,7
Čtvrtek 16. 4. 2020
Polévka:S máslovými noky1,3,7,9
1:Hovězí vařené, houbová omáčka, kynutý knedlík1,3,7
2:Kuřecí nudličky,sýrová omáčka s nivou, těstovina1,7
3:Pirohy s mletým masem a sýrem1,3,7
Pátek 17. 4. 2020
Polévka:Ančička1,3,7
1:Mletý řízek se sýrem, brambor, okurka1,3,7
2:Linecký koláč s tvarohem a jablky1,3,7
3:Bulgur se smetanovým pórkem a sýrem7
Sobota 18. 4. 2020
Polévka:Fazolová1
1:Zapečené těstoviny, kompot1,3,7
Neděle 19. 4. 2020
Polévka:Hovězí vývar s těstovinovou rýží1,3,9
1:Znojemská pečeně, kynutý knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693