Jídelníček 1. 6. 2020 – 7. 6. 2020

Pondělí 1. 6. 2020
Polévka:Zelnice1
1:Drůbeží rizoto, sýr, salát z červené řepy3
2:Míchané těstoviny s vepřovým masem1,3,7
3:Zapečená cuketa s rest. česnekem, brambor7
Úterý 2. 6. 2020
Polévka:Hrachová1
1:Zbojnická pečeně, bramborový knedlík1,3
2:Bavorské smažené vdolečky, zavařenina, tvaroh1,3,7
3:Kuskus s kuřecím masem, sýr7
Středa 3. 6. 2020
Polévka:Kyselka1,3,7
1:Vepřové nudličky po orientálsku, dušená rýže1,6
2:Studentský řízek, brambor, kompot1,3,7
3:Těstoviny s listovým špenátem a smetanou1,3,7
Čtvrtek 4. 6. 2020
Polévka:S vaječnou jíškou1,3,7,9
1:Svíčková na smetaně, kynutý knedlík1,3,7,9
2:Špagety po uhlířsku
3:Dušená kapusta jako mozeček, brambor3,7
Pátek 5. 6. 2020
Polévka:Hovězí vývar s játrovou zavářkou1,3,9
1:Smažený vepřový kotlet, brambor, hlávkový salát1,3,7
2:Domácí perník, bílá káva1,3,7
3:Přírodní plátek, brambor1
Sobota 6. 6. 2020
Polévka:Krupicová s vejci a zeleninou1,3,7,9
1:Bramborový guláš, chléb1
Neděle 7. 6. 2020
Polévka:Slepičí vývar s těstovinovou rýží1,3,9
1:Vepřové maso na žampionech, houskový knedlík1,3,7

Upozornění - Spotřeba obědů 4 hodiny od výdeje. Přihlášky a odhlášky obědů den předem, nejpozději do 12:00 hodin.

Alergeny: 1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5 -podzemnice olejná, 6-sója, 7-mléko, 8 - skořápkové plody, 9 -celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-oxid siřičitý a siřičitany, 13-vlčí bob, 14- měkkýši

Pečovatelská služba 376 520 641, 723 857 194

Stravovací úsek 376 526 693